Aranjarea parului acasa

Salut! Stimati cititori in acest articol vom vorbi despre cum se face aranjarea parului acasa.

aranjarea parului

Un par aranjat frumos isi doresc toate fetele. Dar, din pacate, aranjarea in fiecare zi are efect negativ pentru structura parului. Tocmai de asta trebuie de aranjat parul corect, respectind toate regulele, precum si utilizarea produselor pentru protectia parului si uscator de par de calitate inalta.

Aranjarea parului cu uscatorul de par: sfaturi

Cine are parul uscat, spalati apoi neaparat aplicati o masca hranitoare, si numai dupa clatirea mastii aranjati parul, pentru ca aerul fierbinte poate face parul mai uscat si fragil.

Uscati parul cu o perie de inalta calitate, ea nu va face parul uscat si despicat. Dar cel mai bine alegeti pentru aranjarea parului o perie, care are zimtii rotungiti si de lungimi diferite. Cu o astfel de perie este mult mai simplu sa apucati suvitele. Pentru parul neascultator va recomand sa folositi perii termice cu invelis de ceramica. Acest tip de perie sporeste eficienta aranjarii.

Aranjarea parului cret sau ondulat

Asa tip de par este foarte usor de aranjat. Trebuie doar sa aplicati pe par spuma pentru aranjare, apoi uscati cu uscatorul comprimind suvitele cu miinile de jos in sus. Veti obtine efect de par umed.

Aranjarea parului lung

Eu cred ca majoritatea fetelor isi doresc par lung. Deci, aveti nevoie de uscator de par, produs de styling special pentru aranjarea parului si o perie rotunda. Aceasta procedura va lua o multime de timp si efort, dar rezultatul final va fi foarte fermecator. Separati parul pe suvite individuale, aplicati stylingul apoi rasuciti fiecare suvita pe perie si uscati treptat. Astfel, parul se intareste si creaza impresia ca a fost rasucit pe bigudiuri.

Aranjarea parului scurt

Scopul aranjarii pe tunsori scurte femei este de a da volum. Spalati parul, apoi pentru a spori efectul volumului, va recomand pe parul umed sa aplicati pe radacini spuma pentru aranjare. Apoi cu peria pentru aranjare ridicati parul de la radacini uscind cu uscatorul. Daca doriti sa faceti parul putin ondulat, atunci spuma se pune pe par uscat. Stringeti suvitele putin cu mina si uscati cu uscatorul.

Aranjarea parului de lungime medie

Aranjarea pe asa lungime se priveste destul de frumoasa, mai ales pe tunsorile bob sau tunsorile cu scarite. Cine are asa tunsoare, poate rasuci capetele spre interior sau exterior la dorinta DVS. Puteti de asemenea suvitele din fata sa le rasuciti spre interior, iar de la ceafa spre exterior. Tineti cont de faptul ca, parului de lungime medie are nevoie de volum maximal.

Vizualizati video: Cum sa faci bucle cu placa

 

        Categoria: Sfaturi & Metode & Exemple       Tichete:
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. 10 trucuri pentru un par frumos
  2. Deveniti propriul dvs. stilist
  3. Laminarea parului in conditii casnice
  4. Extensii de gene - avantaje si dezavantaje
  5. Cum sa-ti cresti parul lung

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·