Blugi la modă 2013

Salut! Style-Look vă prezintă blugi la modă în 2013.

Blugi la modă

Casele de modă se grăbesc să bucure femeile cu cele mai noi creaţii şi să prezinte tuturor vestimentaţia jeans pentru sezonul de primăvară-vară 2013. Pe podiumuri modelele extravagante şi stilate se transformă în jeans-ul clasic. Totuşi, ca totdeauna, avem din ce alege.

La baza tendinţelor modei în 2013 stă eleganţa şi feminitatea. Numeroase modele de blugi de la liderii în producerea acestora sunt executate cu scopul de a evidenţia formele feminine şi de a oferi confortul maxim. Iar celor, cui figura nu le permite să poarte jeans-ul strîns pe corp, designerii le oferă modelele mai libere. Să apelăm la colecţiile de modă şi să ne alegem varianta optimă.

Blugi la modă 2013: stiluri

Printre varietatea de stiluri se evidenţiază blugii înguşti, adesea un pic scurtaţi. Asemenea modele au fost prezentate de numeroase brand-uri: BLK-DNM, Elie-Tahari, Just-Cavalli etc. Aceste modele se combină ideal cu tocul înalt, cu încălţămintea sport şi cu pantofii pe platformă.

Blugi la modă

Blugii scurţi îndoiți jos vor fi foarte populari în primăvara ce vine. La fel ca şi modelele late, cele înguste vor fi în top.

Blugi la modăBlugi la modă

Modelele stranii de blugi ne sunt oferite de brand-ul Ashish. Două picioare absolut diferite la factură şi culoare reprezintă acelaşi model de blugi. Această variantă arată original şi foarte interesant. În aceşti blugi putem observa o notă retro, ce ne întoarce în anii 90.

Blugi la modă

Blugii skinny, strînşi pe picioare, vor continua să cucerească inimile fashionistelor. Ei ne sunt propuşi de Kelly-Wearstler, Diesel-Jeans, BLK-DNM şi multe alte branduri.

Blugi la modă

Nu atît de des, însă totuşi actual, putem întîlni blugii cloş. Uşor lărgiţi spre partea de jos, aceşti blugi vă vor ajuta să vă simţiţi sigure şi chiar să ascundeţi careva neajunsuri ale figurii. Aceste stiluri au fost prezentate în noile colecţii Chris-Benz, Diesel-Jeans.

Blugi la modă

Unii designeri ne-au oferit creaţiile în formă de pantaloni scurţi pînă la genunchi. Aici avem ceva ce îmbină originalitatea şi sexualitatea. Asemenea modele au fost prezentate în noua colecţie Kelly-Wearstler.

Chanel, la rîndul său, promovează pantalonii jeans de trei sferturi cu manjete cu tăieturi libere.

Blugi la modă 2013: culori

Spre deosebire de sezoanele precedente, în primăvara aceasta veţi avea posibilitatea să alegeţi blugii de culoarea preferată. La modă sunt blugii tradiţionali de un albastru închis sau deschis, la fel ca şi cei aprinşi: verzi, galbeni, roşii, roz, fildeşii, sau combinaţiile cîtorva culori şi facturi. În afară de aceasta, foarte interesant se privesc blugii albi şi negri.

Blugi la modăBlugi la modăBlugi la modă

Blugi la modă 2013: factură

Majoritatea blugilor nu sunt decoraţi deloc. Rareori putem întîlni chiar şi brîul simplu. În ultimele colecţii de blugi uneori putem observa factura asemenea pietrelor, cataramelor, ca la Iceberg.

Blugi la modă

Designerii au pus accent pe confort, eliminînd necesitatea de a purta accesorii suplimentare. Totuşi, au mai rămas unele facturi asemenea rupturilor, imitării găurilor, ca la Just-Cavalli, revere ca la Pierre-Balmain şi curelelor. Accesoriul principal în noul sezon va fi totuşi ţesătura jeans.

Blugi la modăBlugi la modă

        Categoria: Tendinte       Tichete: ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
 1. Elie Saab colecția primăvara – vară 2013
 2. Louis Vuitton colecția primăvara - vară 2013
 3. Veste la modă pentru sezonul toamnă-iarnă 2012/2013
 4. Colectia de jeans Calvin Klein.Toamna - iarna 2012/2013
 5. Rochii de seara cu spatele gol

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Blugi la modă 2013" 2 Comentarii.
 1. nica spune:

  Frumosa colectia 2013…fff tare

 2. nica spune:

  imi place am sa incerc si eu sa imbrac din aceasta colectie …

Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·