Breton asimetric

Cu ajutorul bretonului vă puteți schimba imaginea cu ușurință.

Breton asimetric

Necătînd la faptul că bretoanele obțin popularitate variata (ba mai mare, ba mai mica), sau chiar uneori devin un tabu al modei, majoritatea femeilor oricum preferă să poarte frizurile preferate cu breton.

Foarte popular astăzi este bretonul asimetric, deoarece acesta reflectă toate trăsăturile de bază ale caracterului femeilor contemporane, ce țin pasul cu moda și ritmul nebun al metropolelor. Inainte aceste bretoane erau considerate un indiciu al destrăbălării, fiind purtate de damele curajoase, cărora nu le era frică să arate cu chipul lor provocator amploarea revoluției sexuale.

breton asimetric breton asimetricbreton asimetric

Astăzi, însă, coafurile cu asemenea bretoane sunt foarte populare și arată destul de tentant. Dacă doriți să arătați provocator și riscant, și nu vă e frică de experimente, incercați coafura cu breton asimetric lung.

Bretonul asimetric lung

Popularitatea bretoanelor a cucerit lumea. Toți stiliștii vorbesc despre forma cea mai actuală a bretonului – asimetric și lung pînă la sprîncene.

breton asimetric lung breton asimetric lung

Deosebit de actuale sînt bretoanele asimetrice rupte, care nu doar conferă chipului sexualitate și enigmă, ci și întineresc vizual fața cu cîțiva ani. Bretonul asimetric lung este perfect pentru fețele ovale, patrate și rotunde, acest breton va permite să echilibrați proporțiile feței dumneavoastră.

Breton asimetric rupt

Breton asimetric scurt

Însă, în acest sezon alegerea lungimii bretonului este foarte variată, și fiecare reprezentantă a sexului frumos va putea alege varianta optimă pentru ea și pentru forma feței sale. Astfel, fetele cu trăsături medii ale feței ar trebui să aleagă bretonul scurt cu capete rupte și rărite.

Iar bretonul lung este categoric interzis acestui tipaj, deoarece va face situația și mai rea, micșorînd vizual fața.

breton asimetric scurt breton asimetric scurtBreton asimetric poze

breton asimetric breton asimetric breton asimetric breton asimetric breton asimetric

 

        Categoria: Frizuri pentru femei       Tichete: , , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Coafuri și tunsori originale
  2. Tunsori în scări - 56 poze
  3. Breton la moda in 2013
  4. Tunsori la modă 2013
  5. Tunsori păr scurt femei 2013

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·