Coafuri mireasa pentru par lung

Salutare stimati cititori! Iata ca calea postului de pasti a luat sfirsit. Si incep nuntile!!! Cred ca viitoarele mirese sunt in cautarea coafurilor pentru mirese.

coafuri mireasa par lung

In acest articol va prezint Coafuri pentru mirese par lung. Ca regula parul lung, este cel mai ideal pentru coafura miresei. Majoritatea mireselor chiar dinadins isi cresc parul pentru a crea o coafura eleganta care va uimi toti invitatii nuntii, nui asa? Purtatoarele de par lung, au un pic mai mult noroc, pentru ca din parul lung poti alege mai multe feluri de coafuri.

De la inceput trebuie sa decideti in ce mod doriti sa va aranjati parul dvs. Sa presupunem ca va fi prins in virful capului, lasat pe spate, pe jumatate lasat pe spate sau la baza gitului. Atunci cind alegeti coafura de mireasa, nu faceti accent numai pe ceea ce va place dvs. De asemenea puteti incerca daca vi se potriveste cu voal sau voaleta.

1. Deci, stimatele mele MIRESE, luati in consideratie, coafura superba de mireasa pentru par lung, ar trebuie sa fie foarte practica, pentru ca pe intreaga zi de sarbatoare sa nu-si piarda forma. De exemplu, daca nunta are loc in timpul verii, cu parul pe spate poate sa va fie cald si no sa va simtiti comod in aceasta zi minunata. Sa trecem la treaba. Alegeti din pozele de mai jos varianta care va place cel mai mult. Deasemenea puteti vizualiza articolul: Cele mai frumoase rochii de mireasa. Iar daca aveti parul scurt vizualizati articolul: Coafuri pentru mirese cu par scurt.

Coafuri mireasa par lung

Vizualizati acest video pentru mai multe idei

        Categoria: Coafuri, Mirese       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Impletirea parului - idei stilate pentru parul lung
  2. Coafuri pentru Revelion 2012
  3. Catalog coafuri pentru mirese
  4. Coafuri mirese 2014 - Poze coafuri mirese
  5. Păr ondulat - ingrijire + coafura

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·