Culoarea părului în anul 2013

Salutare! Style-look în acest articol vă prezintă care culori de par sunt în trend în anul 2013.

Culoarea-părului-în-anul-2013Următorul sezon vine cu un joc interesant de culori noi ale părului fashionistelor. După cum ne spun stiliștii, culorile actuale sunt cele aprinse, nuanțele strigătoare ce vă pot evidenția din masă. Necătînd la varietatea de culori extraordinare, precum ar fi albastrul sau purpuriul, culorile naturale sunt la fel în trend. Deci, ce alegem? Să vedem ce ne propun creatorii capodoperelor de modă.

Culoarea părului în anul 2013: naturalitatea

Noul sezon ne oferă posibilități infinite de a ne forma stilul și întruchiparea. Celor ce preferă nuanțele tradiționale stiliștii le propun să facă alegerea în favoarea culorii aurii, intermediare, de nuanța ciocolatei sau asupra unui roșcat asemenea celor prezentate de Giles, Diane von Furstenberg, Marni sau Lanvin.

Culoarea părului în anul 2013-01 Culoarea părului în anul 2013-01 Culoarea părului în anul 2013-01

Dacă doriți să vă evidențiați culoarea parului cu șuvițe de alte culori, vă puteți juca cu diferite nuanțe ale aceleiași culori, executînd treceri lente pe toate șuvițele. Această variantă va arăta mai bine decît trecerile bruște.

Culoarea părului în anul 2013

Culoarea părului în anul 2013: stropii aprinși

Celor ce vor să introducă niște note aprinse în chipul lor stiliștii le recomandă să întunece părul, de exemplu, cu un roșcat, fumuriu sau roz. Asemenea experiente pot fi observate la prezentările Vivienne, Westwood Red Laber, Oscar de la Renta.

Culoarea părului în anul 2013

Propunerile lui Oscar de la Renta nu pot fi rămase neobservate. Maeștrii ce au lucrat la crearea colecției au propus femeilor să vopsească șuvițele aparte în culori roz sau turcoaz. Această variantă se privește destul de interesant și fin. Poate fi aplicată chiar și pentru evenimente speciale, precum e nunta sau balul de absolvire.

Culoarea părului în anul 2013

Culoarea părului în anul 2013: tonurile extravagante

Nu putem trece cu vederea culorile extraordinare atît de rar întîlnite în viață. În cadrul colecției noi prezentate de Anna Sui s-au evidențiat modelele cu părul de diferite culori. Printre ele se numără albastrul închis, roz, roșcat. De fapt părul a fost vopsit doar parțial, adică numai partea superioară a acestuia.

Culoarea părului în anul 2013Culoarea părului în anul 2013 extravagante

În cadrul noii colecții prezentate de Jean Paul Gaultie au strălucit modelele cu păr aprins ca focul. O nuanță de roșu aprins, diminuată de altele roșcate.

Culoarea părului în anul 2013 roscat

Tot la modă sunt și nuanțele de roșu, vînăt, roșcat aprins și chiar fumuriu ca cel prezentat de Theyskens Theory. Rămîne la dorința duneavoastră să alegeți o culoare proprie și să creați un chip individual, care vă va face să iradiați de fericire și bucurie. Femeile mereu se simt mai bine după niște experimente reușite asupra lookului.

Culoarea părului 2013 foto

Culoarea părului în anul 2013-10 Culoarea părului în anul 2013-11 Culoarea părului în anul 2013-12 Culoarea părului în anul 2013-13 Culoarea părului în anul 2013-14 Culoarea părului în anul 2013-15 Culoarea părului în anul 2013-16

Ce părere aveți voi despre culorile de par in 2013? Și dacă va plăcut articolul puneți +1, like, prin it sau tweet. Pa pa

        Categoria: Tendinte       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Valuri, bucle și carlionți în 2013
  2. Ce ziceți de o culoare aprinsă a părului în 2013?
  3. Coafuri împletite tendințe pentru 2013
  4. Rochii pentru balul de absolvire 2013
  5. Moda de toamnă de la Bershka: Lookbook octombrie 2012

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·