Părul ciocolatiu este mereu la modă

Salut. Dragele mele, astăzi vorbim despre  păr ciocolatiu.

par ciocolatiu

Culoarea ciocolatei mereu a fost la modă. Acesta conferă chipului un caracter enigmatic, tainic, romantic și în același timp o strictețe și brutalitate.

Culorile ciocolătii ale parului

Părul ciocolatiu este o culoare clasică, care mereu a fost considerată una din cele mai populare. Această culoare are o mulțime de nuanțe și tonuri, de la ciocolată cu lapte pînă la ciocolată amară. Nuanțele reci și calde, varietatea nuanțelor oferă o popularitate în plus acestei culori.

Stiliștii selectează culoarea părului conform tipului de culori, din care face parte reprezentanta sexului frumos. Tipurile de culori se deosebesc in dependență de anotimpuri.

Culoarea ciocolatie a parului

Din tipul „iarnă” fac parte fetele cu o piele foarte deschisă sau închisă, cu păr închis și ochi deschiși. Acestor fete li se potrivește nuanța închisă, cu un luciu metalic sau negru. Nu uitați să finisați chipul cu accentuarea buzelor și ochilor. Pentru ocaziile speciale puteți folosi rujul roșu, care va conferi o atractivitate, pasiune și un romantism special.

Culoarea ciocolatie a parului

Din tipul „primăvara” fac parte posesoarele părului fumuriu sau auriu cu nuanțe de piersică sau roze a pielii și cu ochi deschiși. Nuanța ciocolatie urmează a fi selectată cu o atenție sporită de către aceste reprezentante. Varianta optimă este o nuanță neutră rece, nu prea luminoasă, nici prea închisă. Dacă aveți sprîncene și gene deschise, puteți folosi vopseaua de păr de aceeași nuanță ca și cea aplicată pe cap. Părul îngrijit și machiajul extravagant vă vor face impecabilă și atrăgătoare.

Culoarea ciocolatie a parului 

Tipul „de vară” este un pic mai deschis decît cel de „primăvară”. Din acesta fac parte fetele cu păr maroniu, ochi gri sau verzi și cu o piele de nuanța olivelor. Fetele „de vară” își pot permite părul de o nuanță aprinsă de ciocolată, potrivindu-se cît cele calde, atît și cele reci. Pentru ca chipul să nu fie prea în contrast sau prea strigător, machiajul zilnic trebuie să fi un pic mai palid și ușor.

Culoarea ciocolatie a parului

Fetele cu păr roșcat și piele străvezie, cu pistrui, cu ochi cafenii sau verzui fac parte din tipul „de toamnă”. Pentru a nu evidenția culoarea palidă a pielii și pistruii, nu trebuie să optați pentru nuanțele închise. Cele mai potrivite nuanțe pentru aceste fete sunt ciocolata cu lapte și nuanțele roșii sau roșcate. Machiajul nu trebuie să fie aprins. Aplicarea tonurilor bej, coralii sau de nuanța caramelei și accentuarea ochilor vă va face chipul mai echilibrat și stilat.

Nuanța_ciocolatiei_a_părului_3

 

Păr ciocolatiu – poze

Părul ciocolatiu Nuanța_ciocolatiei_a_părului_6 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_7 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_8 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_9 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_10 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_11 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_12 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_13 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_14 Nuanța_ciocolatiei_a_părului_15

 

Atît despre păr ciocolatiu păr ciocolatiu. Dacă va plăcut articolul puneți +1, like, prin it sau tweet. Pa pa

        Categoria: Tendinte       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Accesorii pentru păr în 2013
  2. Culoarea părului în anul 2013
  3. Valuri, bucle și carlionți în 2013
  4. Ce ziceți de o culoare aprinsă a părului în 2013?
  5. Coafuri împletite tendințe pentru 2013

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Părul ciocolatiu este mereu la modă" Un comentariu
  1. copaci nicoleta spune:

    este chiar foarte frumoasa culoarea

Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·