Rochii de mireasa scurte 2012

Salutare dragi cititori! Style-look va prezinta rochii de mirese populare in sezonul cald 2012. Stilul anilor 50 a venit si in moda de nunta.

rochii de mireasa scurte

In sezonul cald 2012 sunt forte populare rochii de mireasa scurte, incarcate cu flori, pene, falduri si rochii de mireasa numita balerina. Pe primul plan sunt rochii de mireasa cu fulgi, pene, pietre si paiete. Anul 2012 este anul rochiilor de mireasa accesorizate. Nu lipseste nici trena detasabila, voaletele si colierele. Si desigur, un accent usor de culoare in rochii de mirese. Acest lucru poate fi o panglica pe rochie, in coafura, pe mina, sau o floare decorativa. Designerii ne sfatuie sa alegem pantofii de aceeasi culoare, ca si accentul de culoare folosit in rochie.

Rochii de mireasa scurte – tendinte pentru 2012

rochii de mireasa scurte_2rochii de mireasa scurte_3rochii de mireasa scurte_4rochii de mireasa scurte_5rochii de mireasa scurte_6rochii de mireasa scurte_7rochii de mireasa scurte_8rochii de mireasa scurte_9rochii de mireasa scurte_10rochii de mireasa scurte_11rochii de mireasa scurte_12rochii de mireasa scurte_13rochii de mireasa scurte_14rochii de mireasa scurte_15rochii de mireasa scurte_16rochii de mireasa scurte_17rochii de mireasa scurte_18rochii de mireasa scurte_19rochii de mireasa scurte_20rochii de mireasa scurte_21rochii de mireasa scurte_23rochii de mireasa scurte_24rochii de mireasa scurte_25

Daca aveti propuri sau intrebari mai jos puteti lasa comentarii. PA PA

        Categoria: Mirese, Tendinte       Tichete: ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
 1. Voaleta-accesoriu pentru o mireasa cu gust rafinat
 2. Catalog coafuri pentru mirese
 3. Rochii de mirese 2013
 4. Coafuri mireasă 2013
 5. Coafuri greceşti pentru mirese 2013

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Rochii de mireasa scurte 2012" 4 Comentarii.
 1. Marisela spune:

  M-am plimbat in sus si in jos pe acest blog insa pot spune ca actesea sunt cele mai reusite fotografii ce le-am vazut pe aici.Daca as fi pus in situatia sa aleg care fotografie imi place cel mai tare mi-ar fi foarte greu.Prima e incantatoare.A doua parca ar fi desprinsa dintr-o poveste.La a treia imi place ideea .. super A patra o poveste de dragoste spusa intr-un stil clasic.A cincea parca e desprinsa dintr-un film de dragoste.Ultimele doua foarte naturale, dragostea mirilor razbate prin ele si impresioneaza.Mult succes in continuare!

 2. Vadim spune:

  Merci mult Marisela pentru comentariu. Si tie la fel succes si realizari frumoase

 3. Adriana spune:

  M-ar interesa o rochita, nr 15, cum pot afla Mai multi detalii?

 4. Vadim spune:

  Salut! Adriana Style-Look.com este un blog personal aici nu se fac vinzari. Poti sa descarci poza pe pc, apoi cu poza mergeti la un salon de mariaj sau la un atelier specializat. Felicitari cu ocazia nuntii.

Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·