Rochii de mirese 2013

Salut. Astazi vorbim despre rochii de mirese pentru anul 2013.

Rochii de mirese 2013

Pentru anul 2013 designerii au pregătit pentru mirese o mulțime de stiluri ale rochiilor de mirese. Orice vestimentație ați alege, nu veți avea de pierdut. Stilurile ca din poveste, mulțimea de șifon, atlas, dantele, volane și broderii – toate acestea și multe altele sunt oferite de noul sezon.

Rochii de mirese 2013: stiluri

Pasionatelor de modă le va plăcea cu siguranță sortimentul rochiilor de nuntă oferite de designeri în anul 2013. Rochia „prințesa” este un favorit indubitabil al sezonului. Asemenea modele și-au făcut loc în colecția Elie by Elie Saab. De asemenea, la modă sunt și stilurile „sirena”, „imperiale” și rochiile drepte și stricte. Unii maeștri ai modei au prezentat un șir de rochii cu spinarea dezgolită. La fel actuale sunt rochiile cu fuste bogate și trene lungi.

Rochii de mirese 2013 cu trenaRochii de mirese 2013 cu trenaRochii de mirese 2013 cu trena

Miresele curajoase pot să se bucure cu adevărat, deoarece noul sezon le va răsfăța cu rochii scurte pentru mirese și cu laturi tăiate. În afară de aceasta, rochiile date pot avea partea de jos asimetrică sau pot fi ornate cu fuste voluminoase. Dacă visați la o asemenea vestimentație de nuntă, atrageți atenția asupra colecției Betsey Johnson, Zac Posen, Marchesa, Jannie Baltzer, Julien Macdonald, Dennis Basso.

Rochii de mirese scurte 2013 Rochii de mirese scurte 2013Rochii de mirese scurte 2013Rochii de mirese scurte 2013

Rochiile retro sau etno, de asemenea, nu rămîn în umbră. Astfel, rochiile Jannie Baltzer aduc aminte de vestimentația anilor 70. Iar designerii Marchesa au creat o adevărată colecție în stil indian.

Rochii retro de mirese 2013Rochii retro de mirese  2013 Rochii retro de mirese  2013

Rochii de mirese 2013: culori

Uitați de stereotipuri! Acesta este motto-ul designerilor pentru sezonul nou. Puteți alege o altă culoare în afară de cea albă. Rochiile colorate de miresă sunt o adevărată tendință a modei. Luînd în considerație dorințele pasionatelor de modă, maeștrii modei propun în 2013 să atragem atenția asupra nuanței violet-roz (John Rocha), azurii (Oscar de la Renta), roz (Reem Acra), bej (Tadashi Shoji) și chiar asupra negrului (Reem Acra). Unii au propus rochii cu imprimări (Zac Posen). De asemenea, la modă sunt și nuanțele de gri cu gradient violet (Dennis Basso) și roșu aprins (Ralph Lauren).

Rochiid de mirese culori 2013 Rochii de mirese culori 2013 Rochii de mirese culori 2013 Rochii de mirese culori 2013

Rochii de mirese 2013: decor

Decorul rochiilor de mireasa pentru anul 2013 cu adevărat bucură ochii. La modă sunt dantelele, volanele, broderia. Pe fundalul altora se evidențiază rochiile de mireasa de la Alexander McQueen și Betsey Johnson, ornate cu flori mari, ceea ce oferă originalitate acestor veșminte. Ideea decorului original a fost susținută și de Dennis Basso și Christiano Siriano.

Rochii de mirese decor 2013 Rochii de mirese decor 2013 Rochii de mirese decor 2013

Ținem să spunem că în cadrul modei petru anul 2013 numeroase branduri folosesc țesuturile semitransparente și transparente, adesea ornate cu broderie bogată.veșmintele ușoare au umplut podiumurile datorită ideilor Elie Saab, Tadashi Shoji, Marchesa, Roberto Cavalli, Valentino și ale altor designeri, care au ridicat această tendință la un nou nivel.

Rochii de mirese decor 2013 Rochii de mirese decor 2013 Rochii de mirese decor 2013

Rochii de mirese 2013: catalog

Rochii de mirese 2013 catalogRochii de mirese 2013 catalogRochii de mirese 2013 catalog

Rochii de mirese 2013 video


Asta am vrut să spun despre rochii de mirese 2013. Dragele mele sper să vă fie de ajutor articolul meu. Dacă va plăcut articolul puneți +1 distribuiț pe facebook faceți like tweet si desigur scriți părerea vostră în comentarii. Pa Pa

        Categoria: Mirese       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Coafuri mireasă 2013
  2. Coafuri greceşti pentru mirese 2013
  3. Rosa Clara - Rochii de mireasă 2013
  4. Machiaj de nuntă pentru mirese
  5. Coafuri mireasa par scurt

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·