Rochii de seara cu spatele gol

Salutare! Stimati cititori, in acest articol va dau exemple de rochii de seara cu spatele gol.

Rochii cu spatele gol

Am sa va arat ceea ce imi place mie ca barbat. Rochiile cu spatele gol, sun cele mai preferate de celebritati pentru covorul rosu. Aceste rochii sunt neobisnuite, luminoase si trezesc interesul. De exemplu, rochia cu spatele gol Giorgio Armani pe Anne Hathaway.

Angelina Jolie deseori isi dezgoleste spatele. Dece nu! Este o femeie foarte sexy.

Dupa cum stim cu totii rochiile cu spatele gol nu este ultima tendinta pe piata noastra. Marilyn Monroe era o femeie care a inspirat si inspira sexualitate. Aceasta e rochia lu Marilyn Monroe la ceremonia de felicitari a presedintelui Kennedy, cind a cintat «Happy Birthday Mr President».

Exista o alta rochie raritate, stilul anilor 60. Este Audrey Hepburn in rochia de Hubert de Givenchy. Rochia de seara cu spatele deschis poate fi eleganta, rafinata si in acelasi timp Sexy.

Sa creati imaginea de seara nu e greu. Important intr-o rochie nu e infrumusetarea cu fel de fel de pietricele, detalii, ci baza ei. Mai jos am sa va prezint citeva modele de rochii de seara cu spatele gol.Stimati cititori, acestea au fost rochiile de seara cu spatele gol. Salut pina la un nou articol

        Categoria: Tendinte       Tichete: ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Jeans pentru barbati colectia de toamna 2012
  2. Cele mai frumoase rochii de mireasa
  3. Victoria's Secret - tinute sport pentru primavara 2012
  4. Culori de par la moda in 2012
  5. Rochii de mireasa scurte 2012

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·