Tunsori în scări – 56 poze

Salut. Astăzi vorbim despre tunsori în scări, tunsoarea în scari cu breton și pe ce tip de păr puteți face această tunsoare.

Tunsori in scari

 

Scărița este una din cele mai populare și preferate tunsori printre rîndurile femeilor. Trecerea treptată a șuvițelor de la scurte spre mai lungi, șuvițele mai scurte pe partea de sus – iată ce deosebește această frizură de celelalte. Foarte frumos se privește pe părul lung.

Tunsori in scari

Tunsoarea scăriță

În fiecare an pe parcursul cîtorva ani, tunsorile scărite sunt în top. De ce? Pentru că această tunsoare poate conferi părului volum, îl poate face „viu” și dinamic. Această variantă este perfectă pentru fetele ce vor să păstreze lungimea părului.

Cu ajutorul acestei tunsori puteți corecta forma feței, puteți face liniile ovalului mai line. Stiliștii recomandă această coafură fetelor cu față triunghiulară, rotundă sau patrată. Din cauza că părul ascunde părțile laterale ale feței, aceasta conferă o formă mai alungită chipului.

Tunsori in scari

Pe ce tip de păr poate fi facute tunsori in scări?

Scărița arată perfect pentru părul lung și pentru cel scurt. Părului subțire tunsoarea conferă volumul necesar, iar părul greu este descărcat, devenind mai ușor. Structura părului neascultător și cîrlionțat nu va permite obținerea formelor ideale ale coafurii. Părul ondulat frezat în scăriță va trebui mereu îndreptat. În caz contrar, frizura nu va avea conturul bine determinat. Din acest motiv, posesoarele de păr cîrlionțat ar trebui să aleagă altă variantă de tunsoare.

Tunsori in scariTunsori in scariTunsori in scari

Tunsori în scări cu breton

Această frizură arată foarte foarte bine dacă este executată pe întreaga lungime a părului. Pentru frizura cu breton cel mai bine e să începeți scărița chiar de la breton, dacă acesta lipsește – de la lobul urechii. Atunci coafura va arăta stilat și natural.

Tunsori in scari cu breton

Vârfurile părului

Tunsoarea în scăriță este un pic capricioasă. Pentru ca aceasta să arate bine, e nevoie să oferim o atenție sporită stării vârfurilor. E nevoie să îngrijim coafura: vârfurile despicate sunt inadmisibile, deoarece ele fac ca coafura să arate urît și neordonat.

Tunsori în scări varfuri

Tunsori în scări poze

Tunsori in scari Tunsori_in_scari_8 Tunsori_in_scari_9 Tunsori_in_scari_10 Tunsori_in_scari_11 Tunsori_in_scari_12 Tunsori_in_scari_13 Tunsori_in_scari_14 Tunsori_in_scari_15 Tunsori_in_scari_16 Tunsori_in_scari_17 Tunsori_in_scari_18 Tunsori_in_scari_19 Tunsori_in_scari_20 Tunsori_in_scari_21 Tunsori_in_scari_22 Tunsori_in_scari_23 Tunsori_in_scari_24 Tunsori_in_scari_25 Tunsori_in_scari_26

Asta am vrut să spun despre tunsori în scări. Scriți comentarii, puneți +1, Like, tweet sau print it. Pa pa

        Categoria: Frizuri pentru femei       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
 1. Breton la moda in 2013
 2. Tunsori la modă 2013
 3. Tunsori păr scurt femei 2013
 4. Tunsori par mediu femei
 5. Cele mai noi tunsori punk pentru fete

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Tunsori în scări – 56 poze" 2 Comentarii.
 1. Natalia spune:

  Mia plăcut …..

 2. Vadim spune:

  Îmi pare bine

Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·