Tunsori la modă 2013

Salut stimati cititori ai blogului Style-look.com. Cu ce începe primăvara?  Cu tunsori la modă! Acest fapt este bine cunoscut tuturor reprezentantelor sexului frumos.

Tunsori la moda 2013

Noi urmărim noutăţile din lumea modei, ne grăbim să revedem stilul nostru şi să revizionăm garderoba. Este foarte important de a prinde viţa modei şi de a avea o coafură la modă.
Între timp, să urmărim fotografiile tunsorilor şi să o alegeți pe cea mai reuşită.

Tunsori la modă 2013 pentru păr lung

Stiliştii renumiţi recomandă să nu vă grăbiţi să vă luaţi adio de la părul lung, ci să-l „cuminţiţi” cu ajutorul unei tunsori stilate. Pentru aceasta puteţi alege una din variantele propuse.

Tunsoarea treptată cu breton sau fără va deveni o soluţie bună în favoarea părului lung.

După cum indică tendinţele modei, cascada pe părul lung va fi mai binevenită fără breton. Cărarea dreaptă şi începutul cascadei de la bărbie reprezintă alegerea multor stilişti. Asemenea tunsori pot fi observate la Diane von Furstenberg.

Tunsori_2013_par_lungDesigur, cu toţii ştim că multor femei nu le convine tunsoarea fără breton, de aceea pe podiumuri pot fi observate şi tunsorile cu un breton uniform şi tăietură dreaptă, precum la cei de la Trussardi sau Willow. O asemenea tunsoare arată mereu frumos şi atrăgător.

Tunsori_2013_par_lung_1Privind asupra noilor colecţii ale designerilor mondiali, putem deduce că feminitatea şi frumuseţea naturală sunt în apogeul popularităţii. Părul drept sau părul ondulat de nuanţe naturale este o soluţie ideală pentru primăvara ce vine.

Tunsori_2013_par_lung_2Tunsori_2013_par_lung_3Tunsori_2013_par_lung_4

Tunsori la modă 2013 pentru păr mediu

Ca totdeauna, pe primele poziţii stă tunsoarea bob, executată pentru părul de lungimi medii. Lungimea tunsorii poate varia. Jean Paul Gaultier.

Tunsori_2013_par_mediuAcelaşi designer a propus femeilor să-şi schimbe radical imaginea, făcînd o tunsoare foarte curajoasă şi amuzantă. Asimetria şi ciufulirea reprezintă caracteristicile principale ale acestei tunsori.

Tunsori_2013_par_mediu_1În afară de bob, pentru părul mediu stiliştii propun cascada cu breton drept şi diferite modificaţii ale acestuia.

Tunsori_2013_par_mediu_2Tunsori_2013_par_mediu_3Tunsori_2013_par_mediu_4

Tunsori la modă 2013 pentru păr scurt

Şi, în final, să vorbim despre tunsori pe părul scurt. Stiliştii propun tunsorile băieţeşti cu breton des pe-o parte. Este binevenită tunsoarea asemănătoare cu bobul, doar să fie executată cu margini neuniforme pe întreaga circumferinţă a capului.

Tunsori_2013_par_scustTunsori_2013_par_scustTunsori_2013_par_scustNu au fost pierdute din vedere nici tunsorile asimetrice pentru păr scurt, la fel ca şi cele voluminoase, ale căror parte superioară are fire alungite şi se piaptănă haotic.

Tunsori_2013_par_scust_3Tunsori_2013_par_scust_4

        Categoria: Frizuri pentru femei       Tichete: , ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Tunsori păr scurt femei 2013
  2. Tunsori par mediu femei
  3. Cele mai noi tunsori punk pentru fete
  4. Tunsoarea bob – de la clasica la asimetrie
  5. Breton asimetric

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·