Tunsori par mediu femei

Salutare stimati cititori ai blogului Style-Look.com. In acest articol va prezint tunsori pe păr mediu.

Tunsori par mediu femei

Tunsorile medii reprezintă o soluție ideală cît pentru business-lady, atît și pentru o femeie casnică. Practice, elegante, tandre și frumoase, acestea oferă posibilitatea de a corecta forma și figura feței, fiind disponibile sute de variații de aranjare.

Tunsori par mediu, este solutia pentru femeile care vor sa aiba părul lung, dar nu au posibilitatea sa acorde mult timp ingrijirii si aranjării părului.

Tunsorile medii sînt universale și firești. Indiferent de varianta aleasă, femeia se va putea simți bine și sigur la serviciu și acasă, în timpul unei serate în restaurant, sau la teatru. Tunsorile medii oferă numeroase posibilități de aranjare, permițînd femeii să fie diferită, și mereu atrăgătoare. Pozele cu tunsori par mediu sînt oferite la finele acestui articol.

Tunsori păr mediu cu breton

Tunsori par mediu femei

Tunsorile medii sînt adesea completate de breton, care poate fi executat în numeroase variații: scurt, lung, drept, treptat, diagonal, strict, rotund etc. Bretonul este ales în dependență de forma feței și tipul părului.

Tunsorile medii bob

Tunsori par mediu femei

Lungimea părului la tunsoarea Bob poate fi pînă la umeri sau un pic mai scurtă, marginile pot fi semirotunde, sau treptate. Capetele rupte și treptate măresc vizual volumul. Tunsoarea Bob se privește perfect pe părul drept sau părul ondulat, cu breton sau fără.

Tunsorile medii pentru păr subțire

Tunsori par mediu femei

Există un stereotip, precum că pentru părul subțire sunt destinate doar tunsorile scurte. Nu e chiar așa. Tunsoriile medii în cazul dat sunt mai actuale, trebuie doar să alegeți corect modelul.

Tunsorile medii în scări

Tunsori par mediu femei

Scărița este o tunsoare populară cu multe straturi, executată în formă de trepte. Denumirea acestei tunsori a fost introdusă datorită șuvițelor de diferită lungime. Scărița este destinată tuturor tipurilor de păr, indiferent dacă acesta are volum, sau este subțire, este ondulat sau drept.

Tunsori par mediu femei

Tunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femeiTunsori par mediu femei

        Categoria: Frizuri pentru femei       Tichete: ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Cele mai noi tunsori punk pentru fete
  2. Tunsoarea bob – de la clasica la asimetrie
  3. Breton asimetric
  4. Coafuri și tunsori originale
  5. Tunsori în scări - 56 poze

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·