Tunsori pentru copii

Salut !!! Astazi vom vorbi despre tunsori pentru copii. Tunsoarea traditionala «ca pe un baietel» de mult a incetat sa fie actuala.

tunsori pentru copii

Pentru baieti tunsoarea este la fel de importanta ca si pentru fetite. Baietii sunt mai agitati si energici, asa ca este important ca coafura sa se pastreze aranjata mai mult timp si sa nui incurce copilului sa se joace pe terenul de joaca. O tunsore buna pentru copii ar trebui sa se mentina in forma fara prea mult efort , dar tutul depinde de structura parului. Parul fin subtire are nevoe de styling pentru par, asa ca mai bine de tuns copilul foarte scurt. Daca copilul are parul des puteti alege mai multe forme de tunsori – mai voluminoase, sportive, box, canadiana. Tunsorile populare box, polubox, canadiana – practic nu au nevoe de ingrijire si este usor de intretinut intr-o forma corespunzatoare.

Tunsori moderne pentru copii

tunsori pentru copii 1tunsori pentru copii 2tunsori pentru copii 3tunsori pentru copii 4tunsori pentru copii 5tunsori pentru copii 6tunsori pentru copii 7tunsori pentru copii 8tunsori pentru copii 9tunsori pentru copii 10tunsori pentru copii 12tunsori pentru copii 13tunsori pentru copii 14tunsori pentru copii 15tunsori pentru copii 16tunsori pentru copii 17

        Categoria: Frizuri pentru barbati       Tichete:
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Tunsori tattoo
  2. Frizuri barbati par scurt
  3. Tunsori barbati par mediu

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·