Vopsea de par fara amoniac – avantajele si dezavantajele

Buna! Stimati cititori astazi vorbim despre avantajele si dezavantajele vopselei de par fara amoniac.

Vopseaua de par fara amoniac va da parului tau o culoare intensa, stralucitoare,  in acelas timp mentinind sanatatea lui.
Potrivit oamenilor de stiinta, pe capul nostru sunt de la 9 pina la 15 mii foliculi de par. In acelas timp noi pierdem de la 30 pina la 200 fire de par in fiecare zi. Desigur, desimea si sanatatea parului nostru depinde de virsta, de starea starea sanatatii noastre, mediu etc.
Pentru a da parului nostru un aspect ingrijit, sanatos, femeile utilizeaza diferite tipuri de sampoane, balsamuri, masti pentru ingrijirea parului. Cu toate acestea, de multe ori femeile utilizeaza diferite tipuri de vopsele pentru par, ca rezultat nu doar nu obtineti rezultatul dorit dar si deteriorati foarte tare parul. De aceea, atirnativa foarte serios de alegerea vopselei pentru par!

Oare e posibil de schimbat culoarea parului, si in acelas timp sa nu daunati sanatatii parului? Datorita aparitiei vopselelor fara amoniac, a devenit real vopsirea parul fara daune ulterioare la par.

Daca nu demult se vopsea parul cu vopsea pe baza de amoniac, atunci astazi toti stilistii recomanda vopsirea parului cu vopsea de par fara amoniac. Pentru inceput vom vorbi despre avantajele vopsirii fara amoniac.

Vopsea fara amoniac – Avantaje

Aceste tipuri de vopsele sunt mult mai blinde. Vopseaua doar inveleste firul de par, ca rezultat culoarea naturala ramine neatinsa, vopseaua nu patrunde in interiorul firului de par.

In compozitia acestor vopsele sunt substante de ingrijire a parului asa ca: uleiuri vegetale, vitamine pentru par din grupa B, filtre UV. Complexurile de vitamine care se include in an aceste vopsele, au un efect benefic asupra scalpului. Ele intaresc foliculul, prevenind caderea parului, de asemenea se imbunatateste circulatia singelui.

In vopseaua fara amoniac e redus semnificativ procentul de peroxid de hidrogen, ca rezultat parul nu se deterioreaza ca in cazul cu vopsirii cu amoniac. Chiar daca utilizati lunar vopseaua fara amoniac, parul dvs va ramine frumos si sanatos.

Vopsea fara amoniac – Dezavantaje

Din cauza lipsei de amoniac in vopsea se complica procesul vopsirii. Vopseaua in interiorul parului nu se fixeaza, ca rezultat se spala mai repede. Avantajul vopselei cu amoniac este ca culoarea se pastreaza mai mult timp pe par. Cu toate acestea, ele sunt mult mai agresive si pot distruge foarte tare parul. Ele modifica structura firului de par, distrugind stratul interior, devenind parul foarte fragil. Dar in ciuda faptului ca vopselele fara amoniac se tine slab pe par, ele au un avantaj foarte mare – acumularea culorii. Cu cit mai des va fi vopsit parul, cu atit mai mult se va acumula in par vopseaua. Acest lucru inseamna ca culoarea la fiecare vopsire va fi mai intensa.

Vopselele fara amoniac deschid culoarea parului numai cu 2 – 3 tonuri. Aceasta vopsea nu permite unei brunete sa se tranforme intr-o blonda stralucitoare. La dezavantaje pot sa adaug si pretul mai scump pentru vopsea, de obicei e mai scumpa de 2 – 3 ori decit in cazul cu amoniac. Daca ati gasit in vinzare vopsea ieftina fara amoniac, fiti atenti! Pentru o vopsea ieftina, puteti plati scump cu frumusetea parului.

Stimati cititori atit despre vopsea de par fara amoniac. Pa Pa

        Categoria: Sfaturi & Metode & Exemple       Tichete: ,
Pin It
Articole precedente din aceeași categorie:
  1. Sampon uscat - plusuri si minusuri
  2. 10 trucuri pentru un par frumos
  3. Aranjarea parului acasa
  4. Deveniti propriul dvs. stilist
  5. Laminarea parului in conditii casnice

Daca ti-a placut acest articol, introdu adresa ta de e-mail pentru a primi cele mai noi articole:

Dupa trimiterea cererii, veti primi un mesaj care va va solicita sa confirmati adresa dvs. e-mail. Pentru a confirma adresa e-mail trebuie sa faceti clic pe linkul din e-mailul de verificare.


Comentarii Facebook:
Scrieţi comentariul dvs

Copyright © 2013 Style-look.com Toate drepturile rezervate · Autentificare ·